GYIK

Kérdésed van? Itt egy rakat választ megtalálhatsz!

Összegyűjtöttük a menet közben felmerült kérdésekre alább a válaszainkat. Ha esetleg itt nem találsz megoldást (és az oldal más részein sem) a téged foglalkoztató kérdésre, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot írásban ide kattintva és rövidesen válaszolunk. Az előre mutató kérdések és válaszaik erre az oldalra is kikerülnek.

Mi ez az oldal?
Ez egy hírmegosztó oldal, melyen két rovat kivételével ingyen megoszthatod a hírportálod, blogod vagy a céges híreid teljes, vagy részleges tartalmát. A megosztott tartalomhoz képet kell feltöltened, és tehetsz a tartalmadba az oldaladra mutató hivatkozást is.
Melyik rovatba nem tölthetek tartalmat és miért nem?
Díjfizetés ellenében bármelyik rovatot igénybe veheted. Egy megjelenés a rovatokban a Médiaajánlat oldalunkon a „PR cikk beküldése” sorban található forint összeg ellenében vehető igénybe. Azért tettük fizetőssé a rovatokat, hogy a díjfizetéssel elkerüljük az „akármi felkerüljön” kategóriát, és aki elég fontosnak érzi a témáját, hogy megjelenjen nálunk, azt ez az összeg nem fogja eltántorítani. Természetesen itt is érvényes, hogy csak előmoderáció után kerül ki a cikk.
Mennyi idő, amíg megjelenhet a cikkem?
Szeretjük azt ígérni, hogy legkésőbb 24 órán belül. Sajnos előfordulhat az is, hogy csúszunk egy kicsit, de legtöbbször nagyon hamar megjelenik az új beküldött cikk.
Miért tegyem itt közzé a híremet/cikkemet?
Hát mert szeretnéd, ha minél több embert elérnél vele. Nem így van?! Mi pedig igyekszünk ebben segíteni Neked. Nem csak megjelentetjük a jóváhagyott cikkeket, hanem még tovább is osztjuk különböző közösségi oldalakra és RSS hírcsatornákra. Folyamatosan keresőoptimalizáljuk az oldalunkat, így ha nálunk elhelyezel egy cikket, az megjelenés után szinte azonnal bekerülhet a Google kereső adatbázisába. Ha hamar rátalálnak az olvasóink, akkor hamar tudunk Neked közvetíteni érdeklődő látogatókat is, nem is beszélve a linkerőről, amit átadunk az oldaladnak.
Mi az a linkerő és miért jó az nekem, ha kapok?
Az oldalunk mind a Google keresőben, mind pedig független oldalhelyezés-mérő cégek skáláján jól teljesít. Ennél fogva egy „dofollow”, azaz követésre méltó link az oldalunkról (erről bővebben itt olvashatsz) a Te oldaladat is felértékelteti mind a keresőmotorokban, mind pedig ezekben a független oldalhelyezés-mérő cégek statisztikáiban. Ha keresőoptimalizálással foglalkozol, akkor tudod, hogy miről írunk itt, de ha nem, akkor el tudod olvasni ezek lényegét a MOZ, az AHrefs és a Majestic cégek weboldalán.
Ha nincs weboldalam, akkor is írhatok ide?
Természetesen, sőt! Szívesen biztosítunk helyet vélemény megjelentetéséhez ingyen is. Ha úgy gondolod, hogy volna olyan mondanivalód, amit szeretnél sokakhoz eljuttatni, és a tartalom megfelel a moderálási alapelveinknek, akkor örömmel látunk. Regisztrálj oldalunkon, ha még nem tetted meg és a fejléc menüben található „Fiók” menüpontban el is kezdheted a véleményed megírását és megjelentetését.
Miért jó nekem, ha ezt a magazint olvasom?
A Technika Kávézó magazin segít napra késznek lenni a tech hírekben. Nem vagyunk részrehajlóak, mindenkinek biztosítunk megjelenést a moderációs elveink keretein belül. Minőségi és hiteles tartalmaknak szeretnénk megjelenést engedélyezni és ez jó annak, aki közzé teszi, de jó az olvasóinknak is. Lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk, hogy minél több fontos eseményről beszámoljunk, minél több hírt közzé tegyünk. Nem hagyatkozunk csak a beküldőkre, mi magunk is dolgozunk a tartalmak megjelentetésén.
Kell regisztrálni?
Igen kell, mert névtelenül nem lenne hiteles, amit közzé szeretnél tenni, vagy esetleg regisztráció nélkül nem tudsz hozzá szólni témákhoz.
Ha regisztrálok, számíthatok-e email levéláradatra?
Természetesen nem. Később tervezzük a heti hírlevél beindítását, de azt is csak a feliratkozott rovatokra és csak heti egy hírlevél formájában. Amikor cikket jelentetsz meg nálunk, akkor a cikk állapotáról kapsz még értesítést, például amikor jóváhagyásra kerül.
Kimásolhatok innen tartalmat és közzé tehetem saját oldalamon?
A teljes tartalmat nem másolhatod ki, azonban rész tartalmat, idézetet, rövid utalásokat igen a forrás pontos megnevezésével, feltüntetésével.
Ha írok nektek, fizettek érte?
Még az is előfordulhat, de ennek ellenére ilyen levelekkel ne keress minket. Nyiss inkább egy ingyenes fiókot nálunk és kezdj el írni. Ha a publikációid magas színvonalúak, közérthetők, olvasmányosak és népszerűk, simán lehet, hogy mi is megkeresünk egy-egy célzott téma megírásával kapcsolatban. És azt akkor természetesen díjjazzuk is!
Megjelentethetek tartalmat más nyelven is?
Sajnáljuk, de azt nem támogatjuk. Oldalainkon csak magyar tartalmakat teszünk elérhetővé és kérjük Te is vedd ezt figyelembe.
Hol kezdhetem a feltöltést?
Először regisztrálj egy fiókot, majd ha ez megvan, lépj be és a felső menüsoron 2 helyen is elindíthatod a cikked feltöltését. Az egyik a „Fiók” menüpont „Cikk beküldése” almenüben található, a másik pedig PC-n nézve az oldalainkat a jobb felső sarokban egy zöld gomb. Bármelyik működik, használd nyugodtan. A részleteket a cikk felviteli oldalon találod.

Shares