4 tipp, hogy a legjobb áron adja el a házát

Írta
4 tipp, hogy a legjobb áron adja el a házát

Egy ház eladása nehéz lehet. De a megfelelő taktikák alkalmazásával találhat olyan vevőt, aki hajlandó megfizetni a kívánt árat.

Íme, négy tipp, amelyek segítenek Önnek abban, hogy otthonát a legjobb áron adhassa el:

Teremtsen versenyt az ingatlanért.

Teremtsen olyan környezetet, ahol több vevő verseng a vásárlásért. Halmozza az időpontokat a ház bemutatására egy szűk időablakban, hogy egyszerre több vevő legyen az ingatlannál. Ez a stratégia a vevő veszteségtől való félelmét használja ki, ami a legnagyobb szikra ahhoz, hogy a vevőt rávegye, hogy most vásároljon.

Hirdesse meg a környék legjobb ügynökénél.

Végezzen interjút az ügynökökkel, és válasszon olyat, aki a listaár magas százalékáért ad el lakásokat. Legalább három ügynököt kell meginterjúvolnia, kérjen ajánlásokat, és kérjen bizonyítékot arról, hogy képesek arra, amire azt állítják, hogy képesek. Szerezze be írásban, hogy az ügynök mit fog tenni a ház értékesítése érdekében. Legyen egyértelmű, hogy ha az ügynök nem tartja be az ígéreteit, akkor Ön lehetőséget szeretne kapni arra, hogy lemondja a megbízást.

Teremtse meg a megfelelő helyszínt a házában.

Győződjön meg róla, hogy a ház világos, tiszta és nyitott. Állítsa be a megfelelő hőmérsékletet, és gondoskodjon arról, hogy a háznak jó illata legyen. A ház három legfontosabb látványa a ház elülső részén a járdaszegélyről nyíló kilátás, a bejárati ajtóból nyíló kilátás és a bejárati ajtóból nyíló kilátás, amikor valaki először lép be a házba. E három nézet kombinációja adja meg a leendő vevő első benyomását a házról. Győződjön meg róla, hogy ez jó benyomás.

Az elülső nézet javításához használjon színes virágokat, és gondoskodjon arról, hogy az elülső veranda rendezettnek tűnjön. Az ajtó legyen frissen festett vagy vadonatúj.

A konyha és a fő hálószoba külön figyelmet érdemel. Az olyan egyszerű dolgok, mint az új kéztörlő a fürdőszobában vagy a friss virágok a konyhában, sokat segítenek.

Költsön pénzt azokra a fejlesztésekre, amelyekre a vevők a leginkább vágynak.

Mielőtt elsietné a javításokat az ingatlanban, vagy drága fejlesztéseket fizetne ki, járjon körbe öt vagy több hasonló értékű házat, amelyeket a környéken árulnak. Nézze meg, milyen utolsó simítások népszerűek a tényleges vásárlók körében. Például a jakuzzi kád fontos funkció lehet bizonyos árkategóriájú otthonokban, de máshol pénzkidobás lehet. A kulcs az, hogy a fejlesztések legalább kétszeresét hozzák a ház végső eladási árában.

Cikk Címkék:
· ·
Cikk Rovat:
Gazdasági
Shares