BILLZON modern vállalatirányítási rendszer

Írta
vállalatirányítási rendszer

A BILLZON modern vállalatirányítási rendszer cégének új távlatokat nyit.

Az információ hatalom, a vállalatirányítás mint közgazdasági interdiszciplína folyamatosan újul meg. Nemcsak elméletében, hanem a gyakorlatában is. A számítástechnika itt is utat tört és egy vállalat életét nagyban könnyíti.

Alapja az ERP (Enterprize Resource Planning), amely a vállalkozás forrásaival történő gazdálkodás tervezését foglalja magában. Ez több, mint nyilvántartási (pénzügyi, raktározási, vevőgondozási, stb.) tevékenységek párhuzamos megléte.

Nem más, mint a cégtevékenység minden területére történő átfogó, integrált és komplex rálátás.

Ez a BILLZON modern vállalatirányítási rendszer lelke.

Miért muszáj a vállalat napi szintű működésének összetett képével tisztán látni? Mert egy vállalat nem működik csak úgy, hanem azt tudatos, rátermett vezetői működtetik.

Egy ’döntés jósági foka’ azon múlik, hogy az előkészítéséhez használt adatok milyen pontosak, milyen mennyiségű ilyen adat létezik és milyen gyorsan lehet ezen adatokhoz hozzáférni.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer segítő és felhasználóbarát szoftverként lesz a cégvezetés új támasza. A szoftver nem szabad forráskódú, biztonságos fejlesztés. Elve modern, a hardverelemeket nélkülöző, ’felhő alapú’ adattárolás  és -hozzáférés.

Rendszerüzemeltetők rémálma a tároló fizikai egységek (mozgó elemeket tartalmazó merevlemez vagy statikus SSD memória egység) meghibásodása, adatvesztés vagy tönkremenetel. Efféle folyamatos veszélyforrást és a helyrehozatallal járó munkaidő kiesését váltja ki a Google Cloud biztonságos, ’felhő alapú’ adattárolási szolgáltatás.

Modern jelleggel az egész céges nyilvántartási rendszer elfér a zsebben. Mivel a BILLZON androidos alkalmazást letöltve valamennyi adattartalom bármikor bárhonnan okostelefonnal elérhető. Attól fogva nincsenek üzleti tárgyalás folyamán felmerülő megválaszolhatatlan kérdések. Akár a tárgyalópartner számláinak esedékessége, akár tervezett rendeléseinek raktározási vonatkozásai, akár esetlegesen felmerült mennyiségi reklamációjának azonnali orvoslása kerül szóba.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer valóságos kisokos.

Mindent precízen tud, kezel olyan funkciókat, mint lejáró határidők árura és pénzügyekre lebontva, figyelem felhívása készletezési szűk keresztmetszetekre és minden olyan aspektus, ami a gazdálkodás minőségét és hatékonyságát rontja, illetve javítja (pl. beragadt/nehezen mozgó árukészlet figyelés).

Az induláskor elengedhetetlen betöltés során a céget érintő adatokat ahány paraméter szerint viszik be, annyiféle lekérdezés, kimutatás, kivonat, összefoglaló (riport) készíthető gombnyomásra. A rendszer paraméterei szaporíthatók, bővíthetők és finomíthatók.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer kézreálló.

A rendszer részletes ismerete alap, de használata terén elvárásai minimálisak. Törzsadatok, Készletezés, Értékesítés, Szállítás, Beszerzés, Pénzügyek, Beállítások bontású menüje a cégvezetésnek átfogó rálátás ad. Felépítése kis- és középvállalatokra szabva optimális, webshopok illetve logisztikai (futár) szolgáltatásból élő cégek számára pedig ideális.

Bevezetéséhez a BILLZON felkészült csapata áll rendelkezésre. A szoftverrel történő ismerkedést a DEMO szolgáltatásuk segíti, hozzá itt található az elérhetőség.

www.billzon.com

BILLZON modern vállalatirányítási rendszer

Cikk Rovat:
Tech
Shares